Arbeidslisten er oppdatert 06.01.19.

Arbeidslisten har tidligere vist én linje per Kunde, uansett hvor mange prosjekter kunden måtte ha. Dette er nå endret slik at det vil vises én linje per prosjekt – dersom filteret tillater dette. Du kan selv velge hvilke filter som skal brukes (velg Vis filter) og hvilke kolonner som skal vises (velg Mer og deretter Kolonner).

 

Ved høyreklikk på en linje får du nå opp flere valg:

Dette gjør at det er lett å lukke inaktive prosjekter. Man kan velge ett eller flere prosjekter av gangen for å masselukke disse: