– Lønnsomheten økte med Visena

Daglig leder Ole Christian Apeland i kommunikasjonsbyrået Apeland mener Visena skaper trygghet. – Visena gir meg oversikt, og derfor også trygghet. Lønnsomheten vår økte betydelig etter at vi tok i bruk løsningen, sier han.

Ole Christian Apeland

Apeland er en nestor i kommunikasjonsfaget, og startet selskapet allerede i 1988. Etter flere tiår som konsulent, vet Ole Christian Apeland alt om viktigheten av korrekt timeføring.

– Timeføring er noe mange selskaper sliter med å få orden på; det skaper mye stress og forårsaker tap av inntekter, sier han.

Enkel timeføring

I 2014 begynte Apeland å bruke Visena. Det skulle vise seg å bli ble en aha-opplevelse for den erfarne sjefen, som gjennom karrieren har vært innom et utall systemer for timeføring.

– Det beste med Visena er et det er så enkelt for alle å føre timer. Her er det bare å trykke OK på oppgavene du har i kalenderen, så er timene ført, konstaterer han.

­Han mener i tillegg at Visena bidrar til å sikre kvaliteten på virksomheten:

– For noen år siden kvalitetssertifiserte vi selskapet etter ISO 9001-standarden. Visena bidrar godt til kvaliteten ved at vi kan dokumentere alt vi gjør, og ved at vi raskt ser eventuelle avvik.

Oversikt over kapasitet og lønnsomhet

Apeland peker på at Visena samler uvanlig mye i en og samme løsning, noe som kan oppleves som uvant.

– For mange tror jeg det kan være uvant å samle så mange funksjoner i samme program, men for oss gir det en fantastisk oversikt og trygghet. Kunder, prosjekter, kalender, timer og fakturering henger jo tett sammen, det er befriende trygt og enkelt å ha alt i Visena, synes han.

I tillegg til den lettvinte timeføringen, lar Apeland seg begeistre over oversikten Visena tilbyr.

–  Jeg får raskt opp en komplett oversikt over kapasitet og lønnsomhet. Nytteverdien av dette er enorm, spesielt når man er en travel leder, sier Apeland.

Og apropos lønnsomhet: Lønnsomheten i kommunikasjonsbyrået har økt etter at de tok i bruk Visena.

– Den har gått betydelig opp. Jeg vil trygt anbefale Visena til konsulenter som trenger å ha kontroll på timebruken, fortsetter han.

RSM FLYT GrantThornton Crowe Mazars Revisorforeningen Revisorgruppen slm-logo-transp PKF Varder BLOM logo-temp

Vil du se mer?

La oss vise deg hvordan ledende bedrifter innenfor din bransje jobber smartere!