Visena logo

Om oss

Visena AS (tidligere OfficeNet AS) ble etablert i 1999 og utvikler den nettbaserte løsningen Visena. Visena er en løsning med alt du trenger for å jobbe effektivt: CRM, kalender, timeføring, prosjektstyring og e-post. Visena er en nettbasert løsning og virker like godt på Mac som på PC. Blant våre kunder finnes bedrifter som Apeland AS, Conax AS og Norwegian Air Shuttle.

Visena er et norsk selskap med all utvikling og drift i Norge. Selskapet er primært eiet av de ansatte. Vi har lang erfaring med å utvikle løsninger med fokus på effektivitet og samhandling.

Visena gir deg de arbeidsverktøyene du trenger for å realisere ditt selskaps visjon. Du skal få fokusere på det du skal gjøre - vi tar oss av resten. Vi forstår at du har en jobb å gjøre og lager smarte løsninger for å støtte deg i ditt arbeid - uansett om du er selger, arkitekt, konsulent eller noe annet. Du fokuserer på det du skal - vi lager løsninger som hjelper deg!

Visena har mange muligheter. Hvis du har lyst til å lære mer om dem kommer vi gjerne på besøk til din virksomhet og gir en uforpliktende demonstrasjon av mulighetene, så kan du vurdere om løsningen er noe for dere. Fyll inn kontaktinformasjon i skjemaet til høyre, så tar vi raskt kontakt.

Ditt navn: *

E-post: *

Mobilnummer:

Antall ansatte: *

Melding: