E-postsystem integrert med CRM

Vår e-postløsning er bygget rundt CRM-systemet og de andre funksjonene i Visena. Det sikrer enklere gjenfinning, bedre dokumentasjon og mer effektivt samarbeid.

Runar Homble

E-postløsning for bedre samarbeid og sikkerhet

E-post har etablert seg som det primære verktøyet for produksjon og distribusjon av forretningskritisk informasjon. Denne informasjonen ligger spredd hos den enkelte ansatte, og på deres ulike maskiner, telefoner og nettbrett. Dette gjør virksomheten sårbar og vanskeliggjør samarbeid. Vår e-postløsning er bygget spesielt for å løse disse utfordringene.

Med Visena får du muligheten til å strukturere, indeksere, lagre, dele og sette behandlingsregler for e-post. Dermed blir det enkelt å samarbeide, finne det du leter etter og oppfylle eventuelle dokumentasjonskrav.

Visena-CRM Timeforing E-post

Avansert søkefunksjon

Vi er stolte av å ha søk og gjenfinning i særklasse, slik at du alltid finner dialogen du leter etter. Du kan blant annet bla deg raskt gjennom korrespondansen din med en kontakt, skjule e-poster du er ferdig med og søke med ulike filtre. Vi indekserer også vedlegg slik at du kan søke i dokumenter, slik som .doc og PDF.

«Jeg liker at Visena er veldig godt til veldig mye. Løsningen er spesielt god på e-post, arkivering, saksstyring og alle oversiktene knyttet til dette»

Runar Homble, Homble Olsby – Les hele intervjuet her.

Fra e-post til kalender

Når du får en e-post som inneholder oppgaver eller beskjeder du må følge opp senere, oppretter du enkelt en kalenderhendelse. E-posten knyttes da til kalenderføringen slik at du har informasjonen du trenger når du skal begynne på oppgaven.

E-post på mobilen med IMAP

Med IMAP-støtte er du sikret å alltid ha e-posten tilgjengelig på iPhone, Android eller andre mobile enheter.

Send SMS fra desktop

Du kan sende SMS til kontaktene dine direkte fra Visena. Nummeret ditt vil stå som avsender slik at mottaker kan fortsette dialogen sømløst.

En sikker løsning

For Visena er personvern og datasikkerhet viktig. Som kunde får du en separat virtuell server i Norge hvor all data lagres.

For Visena er personvern og datasikkerhet viktig, og din data blir liggende på virtuelle servere i Norge. Om du møter på utfordringer kan du kontakte vårt hjelpesenter der du får hjelp av norskspråklig personell. All support er inkludert i prisen.

Bli kjent med vår e-postløsning

RSM FLYT GrantThornton Crowe Mazars Revisorforeningen Revisorgruppen slm-logo-transp PKF Varder BLOM logo-temp

Hjertet i virksomheten

Vi i Visena brenner for å lage løsninger som gjør arbeidsdagen mer effektiv. Vi har over 20 års erfaring med å utvikle og levere skyløsninger for tjenesteytende næring. Visena utvikles og driftes i Norge. I tett samarbeid med våre kunder foregår det en løpende utvikling basert på moderne og sikker teknologi.

Vil du se mer?

La oss vise deg hvordan ledende bedrifter innenfor din bransje jobber smartere!