Oppdaterte dokumenter til enhver tid

I Visenas dokumentsenter har du virksomhetens dokumenter trygt lagret i skyen. Hvem som skal ha tilgang til hvilke dokumenter har du selvfølgelig full kontroll over.

Runar Homble

Spar tid og reduser feil med automatisk fletting

Når du oppretter dokumenter kan dato, kontaktperson, virksomhet og annen informasjon fra Visena flettes automatisk inn i dokumentet. Dokumentet redigerer du videre i Microsoft Word før det lagres automatisk tilbake til Visena.

Avansert indeksering av dokumenter

Dokumentene arkiveres automatisk på korrekt firma, prosjekt og person. I tillegg indekseres alt innholdet i dokumentene. På den måten kan du enkelt søke deg frem til informasjonen du leter etter.

Sikker dokumentdeling

Sikker dokumentdeling

Del dokumenter raskt, trygt og enkelt med kontaktene dine. Dokumentene beskyttes med BankID slik at du er sikker på at de når rett mottaker og ingen andre. Visena har også integrert løsning for digital signering med BankID.

«Tilgangskontrollen er veldig god; ved hjelp av denne styrer vi at de ansatte kun har tilgang til det de trenger å ha tilgang til, og ikke til dokumenter i saker de ikke jobber med selv»

Runar Homble, Homble Olsby – Les hele intervjuet her.

 

RSM FLYT GrantThornton Crowe Mazars Revisorforeningen Revisorgruppen slm-logo-transp PKF Varder BLOM logo-temp

Hjertet i virksomheten

Vi i Visena brenner for å lage løsninger som gjør arbeidsdagen mer effektiv. Vi har over 20 års erfaring med å utvikle og levere skyløsninger for tjenesteytende næring. Visena utvikles og driftes i Norge. I tett samarbeid med våre kunder foregår det en løpende utvikling basert på moderne og sikker teknologi.

Vil du se mer?

La oss vise deg hvordan ledende bedrifter innenfor din bransje jobber smartere!