Visena gir full kontroll og økt lønnsomhet

Visena er en komplett løsning for deg som ønsker full kontroll på alle oppgaver og effektive prosesser.

RSM FLYT GrantThornton Crowe Mazars Revisorforeningen Revisorgruppen slm-logo-transp PKF Varder BLOM logo-temp

Uansett hvilke regnskapsprogram dere benytter dekker Visena alle behov for kunde- og prosjektoversikt, prosjektstyring, kalender, timeføring, e-post og fakturering. Alle deler av løsningen spiller sammen, slik at du kan levere topp kvalitet raskere og øke lønnsomheten.

Full kontroll på alle oppgaver

Med Visena er det enkelt å sikre gode prosesser og holde oversikt over alle frister. Oppgaver kan fordeles mellom medarbeiderne, og når de er utført har du full dokumentasjon på utførelsen og hvor mye tid den tok. Det sikrer riktig fakturering, og gir verdifull kunnskap når nye oppgaver skal planlegges.

Effektivtitet og oversikt

Visena er allerede favorittprogrammet for norske revisorer og blir også brukt av stadig flere regnskapsførere. Du kan til enhver tid se hva som er gjort og hva som skal gjøres, og følge med på hver medarbeiders arbeidsmendge og leveranser. Det er enkelt å generere oppdragsavtaler, og samtidig utføre ID-kontroll med elektronisk signering.

Fordi alle nødvendige funskjoner er samlet i samme program, slipper medarbeiderne å lære seg og forholde seg til mange løsninger. Det betyr tid spart, mindre frustrasjon og redusert risiko for feil.

Enkelt å oppfylle kravene

En egen risiko- og hvitvaskingsmodul sikrer gode rutiner og dokumentasjon for gjennomføring av pliktene i hvitvaskingsloven, som ID-kontroll, identifisering av reelle rettighetshavere og registrering av PEP og aksjonærer.

Programmet gir også en komplett dokumentasjon, ved at alle kundedata, alle dokumenter, all e-post og alle timeføringer lagres sammen. Den kraftige søkefunksjonen gjøre det enkelt å hente fram alt som er lagret.

Lønnsomt

Selskaper som bruker Visena erfarer at lønnsomhet og konkurransekraft øker. Koblingen mellom kalender og timeføring gjør at flere timer blir ført, og gir svært god oversikt over lønnsomheten i hvert oppdrag, for hver kunde og for hver medarbeider.

Den integrerte faktureringsfunksjonen gjør det enkelt å fakturere, med EHF 3.0 eller med e-post og PDF. Visena henter transaksjoner fra økonomisystemet ditt slik at du kan fakturere samlet fra en løsning.

 

Hjertet i virksomheten

Vi i Visena brenner for å lage løsninger som gjør arbeidsdagen mer effektiv. Vi har over 20 års erfaring med å utvikle og levere skyløsninger for tjenesteytende næring. Visena utvikles og driftes i Norge. I tett samarbeid med våre kunder foregår det en løpende utvikling basert på moderne og sikker teknologi.

Vil du se mer?

La oss vise deg hvordan ledende bedrifter innenfor din bransje jobber smartere!