Et komplett CRM-system

Med Visena får du alt du kan forvente av et CRM-verktøy. Visena er et verktøy alle ansatte bruker daglig til gjøremål som timeføring, e-post og fakturering. Dermed blir det å oppdatere kontaktinformasjon en naturlig del av arbeidsflyten.

Robert Gjelstenli

Oppdatert CRM – En naturlig del av arbeidsflyten

Visena er et verktøy alle ansatte bruker daglig til gjøremål som timeføring, e-post og fakturering. Dermed blir det å oppdatere kontaktinformasjon en naturlig del av arbeidsflyten.

«Enkelheten er kanskje Visenas aller sterkeste side. Vi har benyttet løsningen i flere år, og vi er veldig godt fornøyde»
Robert Gjelstenli, Varder – Les hele intervjuet her.

Sømløst samspill med andre funksjoner

Det er i samspillet med de andre funksjonene i Visena at CRM-systemet virkelig kommer til sin rett, og forener dine forretningsprosesser på en god måte.

I e-postmodulen oppretter du enkelt nye kontakter, og knytter disse til kunder og prosjekter. Nøkkelopplysninger for nye virksomheter hentes automatisk fra Enhetsregisteret så registreringen er gjort på få sekunder. Kontaktene kan du så kalle inn til møter i det integrerte time- og kalenderføringsverktøyet.

Skriver du referater, tilbud eller andre dokumenter i Word, er Visenas CRM-verktøy på lag med deg. Velg mottaker og mal, så fletter Visena inn CRM-data direkte i Word-filen. Les mer om Visenas dokumentsenter.

 

Prosess-1

 

 

Alt på ett sted - oppdatert

 

Jobb smartere

 

Timer-3

 

 

CRM-høy

 

 

Få full oversikt

RSM FLYT GrantThornton Crowe Mazars Revisorforeningen Revisorgruppen slm-logo-transp PKF Varder BLOM logo-temp

Hjertet i virksomheten

Vi i Visena brenner for å lage løsninger som gjør arbeidsdagen mer effektiv. Vi har over 20 års erfaring med å utvikle og levere skyløsninger for tjenesteytende næring. Visena utvikles og driftes i Norge. I tett samarbeid med våre kunder foregår det en løpende utvikling basert på moderne og sikker teknologi.

Vil du se mer?

La oss vise deg hvordan ledende bedrifter innenfor din bransje jobber smartere!