Timeføring og kalender i ett

Med Visena er timeføring gjort så enkelt som overhodet mulig: Trykk OK på oppgavene du har i kalenderen, så er timene ført.

Timeføring

Planlegg og ta betalt for timene dine

Med Visena får du timeføring og kalender i samme system. Det gir god oversikt over ansattes kapasitet og gjør timeføringen presis og effektiv.

Med ulike kalendervisninger får ansatte oversikt over egen og andres dag, uke og måned. Det gjør det lett å samarbeide, delegere og styre prosjekter. Kalenderføringene justeres enkelt med dra-og-slipp funksjon.

Kontroll på tidsbruken

Med Visena får du full kontroll på hvor mye hver enkelt ansatt eller teamet har jobbet på et prosjekt eller en kunde og hva som er planlagt tidsbruk fremover. Dermed har du alltid kontroll på økonomien i prosjektene.

«Jeg får raskt opp en komplett oversikt over kapasitet og lønnsomhet. Nytteverdien av dette er enorm, spesielt når man er en travel leder.»

Ole Christian Apeland, Apeland – Les hele intervjuet her.

RSM FLYT GrantThornton Crowe Mazars Revisorforeningen Revisorgruppen slm-logo-transp PKF Varder BLOM logo-temp

Hjertet i virksomheten

Vi i Visena brenner for å lage løsninger som gjør arbeidsdagen mer effektiv. Vi har over 20 års erfaring med å utvikle og levere skyløsninger for tjenesteytende næring. Visena utvikles og driftes i Norge. I tett samarbeid med våre kunder foregår det en løpende utvikling basert på moderne og sikker teknologi.

Vil du se mer?

La oss vise deg hvordan ledende bedrifter innenfor din bransje jobber smartere!