Om oss

Vi brenner for smarte løsninger

Visena AS ble etablert i 1999 og utvikler den nettbaserte løsningen Visena. Visena er en løsning med alt du trenger for å jobbe effektivt. Fra CRM og timeføring frem til faktura er Visena skreddersydd for å gjøre jobben enklere og mer profesjonell. Vi i Visena brenner for å lage løsninger som gjør arbeidsdagen mer effektiv. Vi har over 20 års erfaring med å utvikle og levere skyløsninger for tjenesteytende næring. Visena utvikles og driftes i Norge. I tett samarbeid med våre kunder foregår det en løpende utvikling basert på moderne og sikker teknologi.

Bilde av ansatte

Hvorfor velge Visena?

Sikrer lønnsomhet:

Visena er en «multiløsning» som sikrer kvalitet og lønnsomhet fordi vi har samlet funksjoner som planlegging, budsjettering, timeføring og fakturering. Slik at hver medarbeider alltid har oversikt over kapasitet og lønnsomhet i sine prosjekter, mens lederen ser helheten.

Alt på ett sted:

Vi er en av få leverandører som samler CRM, e-post, dokumentsenter og prosesshåndtering på ett sted. Dette gir en god overordnet kontroll for oppfølging av kundeporteføljen. Alle dokumenter kan lagres sikkert i Visena, koblet til kunde og raskt tilgjengelig.

Sparer tid:

En av våre største verdier er at din bedrift skal spare tid ved å velge oss. Vi har derfor bygget inn oppgaver som f.eks AML-sjekk inn i vårt system, slik at du enkelt kan gjøre unna dette arbeidet ved onboarding av kunden din. Det er også en stor fordel for dine ansatte og nye medarbeidere at de slipper å lære og forholde seg til mange systemer samtidig. 

Bransjekunnskap:

Du kan være trygg på at vi kjenner din bransje godt og har erfaringen som trengs til å hjelpe deg og ditt selskap til en smartere hverdag. Vi har jobbet sammen med revisjonsbransjen i over 20 år.

Løpende utvikling:

Vi utvikler løpende for å sikre en så god og relevant løsning som mulig for kunder innenfor revisjon og regnskap. Vi har tett kontakt med våre kunder for å sikre en optimal løsning.

Gratis kundeseservice:

Hos oss kommer du inn i varmen. Vi er stolte over å ha personlig kundeservice som sikrer at du  få den hjelpen du har behov for.

RSM FLYT GrantThornton Crowe Mazars Revisorforeningen Revisorgruppen slm-logo-transp PKF Varder BLOM logo-temp

Team Visena

Møt noen av våre ansatte

Thomas
Thomas Andresen
Daglig leder og partner

Thomas har lang erfaring med utvikling av produkter for revisjonsbransjen og har tidligere bygget opp selskaper som OfficeTeam AS og ONE software AS, før han startet Visena sammen med Andreas.

Visenda 1R0A3207
Andreas J. Krogh
CTO og Partner

Andreas har gründet og bygget opp selskapet Visena sammen med Thomas. Han er utviklingssjef og jobber med å lede utviklingsteamet vårt, i tillegg til å kode selv.

Visenda 1R0A3399
Agnete Østby
Fagansvarlig

Agnete har lang erfaring som partner i revisjonsbransjen og har ansvaret for fag og kundeutvikling i Visena. Agnete har også ansvar for oppstart av nye kunder.

Visenda 1R0A3330
Linda Paulsen
Support- og administrasjonskoordinator

Linda har lang erfaring innen kundeservice og administrasjon. Hun har ansvaret for kundehenvendelser og oppfølging av kunder. Hun brenner for god kundebehandling og er meget løsningsorientert.

Visenda 1R0A3249
Torstein Tauno Svendsen
Senior software developer

Torstein bringer med seg omfattende erfaring innen utvikling av IT løsninger, og har ansvaret for å kontinuerlig vedlikeholde og forbedre programvaren Visena.

IMG_0093
Malene Heimlid
Salgs- og markedskonsulent

Malene har lang erfaring innen salg og marked. Hun jobber med  å skape og vedlikeholde markedsinnholdet i selskapet, samtidig som å holde presentasjoner for potensielle kunder.