Bli heldigital med Visena AML Portal

Med funksjoner for AML, kundekontroll, digital signering, CRM og kundeportal i én løsning får du raskere og sikrere kommunikasjon med kundene dine.

Kundekontroll og AML

Med Visena blir kunde- og hvitvaskingskontroll effektivisert og systematisert, slik at hver fase av prosedyren nøye loggføres. Dette sparer deg for verdifull tid og gir deg et solid fundament for beslutningstaking.

Alt på ett sted

Våre kunder setter stor pris på muligheten til å samle CRM, dokumenthåndtering og prosessstyring på ett sted. Visena gir deg oversikt som gjør styringen av kundeporteføljen mer effektiv.

Et trygt valg

Våre løsninger utvikles i tett samarbeid med ledende bedrifter innenfor revisjons- og regnskapsbransjen. Vi garanterer drift i Norge og support i særklasse.

RSM FLYT GrantThornton Crowe Mazars Revisorforeningen Revisorgruppen slm-logo-transp PKF Varder BLOM logo-temp
Visena-10-1

I Visena finner du alle dine viktigste verktøy på et sted

 

I Visena Portal finner du verktøy som hjelper deg med å jobbe effektivt og trygt med dine kontakter.

CRM

Informasjon om alle kontakter samles i Visena, Kontaktinformasjonen brukes enkelt til salg, produksjon og dokumentasjon.
Les mer om CRM

AML- og kundekontroll

Med gode prosesser og verktøy samlet på ett sted hjelper vi deg med effektiv etterlevelse av hvitvaskingsloven.
Les mer om AML

Kundeportal

Lag trygge rom for deling av dokumenter på sekunder. Med BankID- autentisering sikrer du trygg utveksling av dokumenter.
Les mer om Kundeportal

Dokumentsenter

Sikker deling av dokumenter, både med ansatte og kunder, og en kraftig søkefunksjon som gjør at du finner alt på sekunder.
Les mer om Dokumentsenter

Prosesser

Øk kvaliteten og effektiviteten i alle prosesser med egne maler for salg, onboarding og andre viktige oppgaver.
Les mer om Prosesser

... og mye mer ...

Fra Visena AML Portal kan du lett utvide med mer funksjonalitet som feks Fristlister, Timeføring og Fakturering.

Robert
For oss som revisorer er det helt vesentlig med full kontroll på kapasitetsbudsjett, timer, fakturering og revisjonsprosess. For å sikre at vi driver på en så effektiv måte som mulig var Visena et naturlig valg.
Robert Gjenstenli
Revisjonsselskapet Varder AS
1516261239922
Visena er tilpasset revisjonsbransjens behov, og gjør det enkelt for alle fra medarbeider til partner å holde oversikt over kapasitet, budsjett, prosess, timer og oppdragsøkonomi. Vi gir Visena vår beste anbefaling.
Øyvind Solberg
PKF Revisjon AS
Skjermbilde 2024-03-03 kl. 19.35.52
Med Visena har vi fått samlet sentrale verktøy slik som CRM, e-post, dokumentsenter og prosesshåndtering på ett sted. Dette gir en god overordnet oversikt for oppfølging av kundeporteføljen.
Jan Ove Hofseth
SLM Revisjon AS

Hjertet i virksomheten

Vi i Visena brenner for å lage løsninger som gjør arbeidsdagen mer effektiv. Vi har over 20 års erfaring med å utvikle og levere skyløsninger for tjenesteytende næring. Visena utvikles og driftes i Norge. I tett samarbeid med våre kunder foregår det en løpende utvikling basert på moderne og sikker teknologi.

Vil du se mer?

La oss vise deg hvordan ledende bedrifter innenfor din bransje jobber smartere!