Visena gir rådgivere bedre oversikt og lønnsomhet

Visena er en komplett løsning for rådgivere og konsulenter som ønsker full oversikt over kapasitet og lønnsomhet, effektivt samarbeid og en enkel vei fra planlegging til timeføring og fakturering.

Ole Christian Apeland

De fleste som selger timer, har opplevd problemer med å få alle ansatte til å føre timer løpende. Surr med planlegging fremover og timeføring bakover kan gi manglende oversikt over kapasitet, tapte inntekter, stressede medarbeidere og misfornøyde kunder.

I Visena er kalender og timeføring koblet sammen. Når en oppgave eller avtale legges i kalenderen, kobles den til et prosjekt, og på slutten av dagen er det bare å trykke «uført», så er timene ført.

Kontroll på kapasitet og lønnsomhet

Den smarte koblingen mellom tid og penger gjør det svært enkelt for hver konsulent å planlegge, styre og ha økonomisk kontroll over sine prosjekter. Ledelsen får full oversikt over hele selskapets kapasitet og lønnsomhet til enhver tid.

Når timene er godkjent, er det en smal sak å fakturere. Visena viser alltid hva som er fakturert, ufakturert og planlagt. Det er enkelt å se tidsbruk og lønnsomhet på alle rådgivere, prosjekter og kunder opp mot hverandre.

Felles kontakter som ikke forsvinner

Visena tilbyr også e-post som en del av løsningen. Dermed har alle ansatte e-postadresser til alle kunder og forbindelser så lenge de bruker bedriftens Visena-løsning. Når en ansatt slutter, er kontaktene igjen hos bedriften, og ike hos den ansatte.

Ved å knytte e-postmeldinger til en kalenderføringer, får man også fullstendig historikk, og det er enkelt å  sørge for at oppfølgingen ikke glipper. Visenas e-postløsning har en svært god søkefunksjon, som gjør det enkelt å finne tilbake til e-postutvekslinger. Man kan også sende SMS fra systemet.

«Jeg får raskt opp en komplett oversikt over kapasitet og lønnsomhet. Nytteverdien av dette er enorm, spesielt når man er en travel leder»

Ole Christian Apeland, daglig leder i kommunikasjonsbyrået Apeland

Les hva Ole Christian Apeland synes er aller best med Visena, og hvorfor løsningen har bidratt til å øke lønnsomheten i bedriften.

Vil du vite mer?

La oss vise deg hvordan ledende bedrifter innenfor din bransje jobber smartere! Ta kontakt for en uforpliktende demo.